White Christmas de musical Flyer

Op 29 en 30 november 2024 speelt Elstars MuziekTheater in De Agnietenhof (Tiel) haar jubileumvoorstelling:

Irving Berlin’s  WHITE CHRISTMAS ,

een heerlijke feel-good-musical uit het klassieke repertoire. White Christmas begon als speelfilm, werd omgewerkt tot musicalvoorstelling en werd een groot succes in Amerikaanse en Engelse theaters, mede dankzij de heerlijke muziek van Irving Berlin. Nu is deze productie voor de allereerste keer te zien in Nederland in een vertaling van Hans van Wijk en een groep ijverige Elstars. Een heuse première in Tiel dus!

Het verhaal gaat over twee dienstmakkers Bob Wallace en Phil Davis, die na de Tweede Wereldoorlog successen vieren als zanger/entertainer.  Als blijkt dat hun voormalige generaal problemen heeft met zijn wintersporthotel in Vermont, schieten de mannen te hulp. Hierbij worden zij terzijde gestaan door het zangduo Betty en Judy Haynes, dat ook nog voor de nodige romantische verwikkelingen zal zorgen.

Elstars MuziekTheater is er trots op deze musical voor het eerst in Nederland drie keer op de planken te kunnen brengen. Samen met een live-orkest van bijna dertig musici zorgt de vereniging voor een onvergetelijk avondje uit. De muzikale leiding is in handen van Sarah Visscher, Robbert van den Bergh tekent voor de regie en Carien Keizer zorgt voor de choreografie. 

Kaartje  € 24,50 (t/m 12 jaar € 14,50)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *